viestintakanavia 1344x400

Sidosryhmäviestintä ja -yhteistyö

Tulosta sivu

Keskeiset sidosryhmämme ovat länsi- ja itäuusmaalaiset asukkaat, oma henkilökunta, yhteistyökumppanit, päättäjät sekä media. Asukkaiden, kesäasukkaiden, koululaisten, opettajien, yhdistysten sekä isännöitsijöiden tiedonsaanti katetaan yhtiön verkkosivujen, asiakaspalvelun, sosiaalisen median, uutiskirjeiden, tiedotteiden, Roskis-asiakaslehden ja seinäkalenterin, jäteneuvontatilaisuuksien, vierailujen sekä oppaiden avulla. Kaikki julkaisut toimitetaan suomeksi ja ruotsiksi.

Vaikuttamme jätealalla valtakunnallisestikin 

Kehitämme oman toimintamme lisäksi aktiivisesti myös koko Suomen jätehuoltoa. Olemme Suomen Kiertovoima ry:n (KIVO) jäsen, fuusiojohtajamme Jukka Paavilainen toimii KIVOn hallituksen varapuheenjohtajana ja meiltä on edustajia KIVOn eri jaostoissa.

Palvelupäällikkömme Marko Printz toimii Jätehuoltoyhdistys ry:n hallituksessa. KIVO valitsi hänet kesäkuussa 2018 Vastuullisen jätehuollon veturiksi. Valinnan perusteluna oli pitkäjänteinen työ keskitetyn jätehuollon kuljetusjärjestelmän rakentamisessa. Printz on rakentanut Rosk'n Roll Oy Ab:n kuljetusjärjestelmän Länsi-Uudellemaalle, mutta on vastannut myös muista yhtiön palveluista sekä vastuualueista lähes 20-vuotisen uransa aikana.

Sisäinen viestintä ja sähköposti pilveen 

Aloitimme 2018 mittavan, koko organisaatiomme työskentelykulttuuria uudistavan projektin, jossa siirrettiin ensin sähköpostit pilvipalveluun. Loppuvuodesta rakennettiin uusi Sharepoint-pohjainen intranet sekä siirrettiin sisäiset keskustelut O365-kokonaisuudesta löytyvään Teams-sovellukseen. 

”Rakensimme meille Teamsiin koko yhtiön yhteisen sisäisen sosiaalisen median – vähän kuin meidän oman Facebookin, mutta työkäyttöön. Tämä RR SOME toimii mm. ilmoitustauluna, kysymysten ja vastausten pallottelualustana sekä mediaseurantakanavana. Tällä tavalla tulimme uuden välineen kanssa tutuksi. Keskenään tutummaksi on samalla tullut koko maantieteellisesti hieman hajanaisesti sijoittunut henkilökuntamme. Sisäinen somemme sekä chatti on lähtenyt mahtavasti lentoon ja henkilöstö tuntuu ottaneen ne omakseen. 

Viestintäsuunnittelija Seija Päivänsalo-Nykänen 

Vuonna 2019 myös tiedostojen säilytys ja työstäminen viedään samaan Teams-sovellukseen pilviympäristöön. 

 

Viestintä 2018

  • Mediatiedotteet: 30 kpl
  • Roskis-asiakaslehti, levikki 148 500
  • Sosiaalisessa mediassa läsnä aktiivisesti Facebookissa (12/2018: 370 seuraajaa) ja Instagramissa (12/2018: 270 seuraajaa)
  • Paikallislehdissä julkaistiin vuoden aikana kymmeniä artikkeleita ja mielipidekirjoituksia, joissa aiheena tai tietolähteenä oli Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy / Rosk'n Roll Oy Ab. Yhtiön asiantuntijoita haastateltiin myös radio-ohjelmiin ja -uutisiin.